Schutting Tiel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Tiel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niets anders doen dan het monteren van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Tiel

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Tiel.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Tiel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Tiel.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Tiel. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Tiel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Langenboom
schutting Nijnsel
schutting Vlodrop
schutting Wamel
schutting Standdaarbuiten
schutting Someren
schutting Boshoven
schutting Veghel
schutting Franeker
schutting Herkenbosch
schutting Goes
schutting Nieuw-Lekkerland