Schutting Tiel

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Tiel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Tiel. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de schutting perfect zetten. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Tiel

De houten tuinafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Tiel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Tiel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Tiel is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Tiel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Tiel.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Tiel zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Tiel

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Scherpenisse
schutting Bodegraven
schutting Harkstede
schutting Woubrugge
schutting Merum
schutting Wijhe
schutting Venhuizen
schutting Breugel
schutting Limbricht
schutting Baarle-Hertog
schutting Scherpenisse
schutting Gieten