Schutting Neede

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Neede? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Neede

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Neede.

Een schutting kopen in Neede hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Neede is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben wij bij u in Neede voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Neede zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Neede

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nijkerk
schutting Albergen
schutting Hengelo
schutting Oude Pekela
schutting Berg
schutting Maasbracht
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Dommelen
schutting Zuidland
schutting Stiens
schutting Langerak
schutting Maarn