Schutting Stiens

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Stiens? Wij kunnen de schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Stiens kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Stiens

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Stiens.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Stiens is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Stiens. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Stiens? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Stiens plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Stiens

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Callantsoog
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Andel
schutting Vorden
schutting Warnsveld
schutting Bosschenhoofd
schutting Zandvoort
schutting Emmer-Compascuum
schutting Leiden
schutting Heerlen
schutting Moordrecht
schutting Maarn