Schutting Stiens

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Stiens? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Stiens. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stiens

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Stiens bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Stiens vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Stiens bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Stiens.

Tuin schermen Stiens

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Stiens

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Stiens uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Stiens die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Stiens.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Stiens is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Stiens. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Stiens eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Stiens.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Stiens.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Stiens

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Stiens niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Stiens

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beuningen
schutting Maasbree
schutting Vlagtwedde
schutting Heusden
schutting Holwerd
schutting Wijk en Aalburg
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Hollandscheveld
schutting Groet
schutting De Zilk
schutting Medemblik
schutting Veendam