Schutting Stiens

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Stiens? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Stiens. Het bouwen van een schuttingen Stiens kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stiens

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Stiens, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Stiens. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Stiens.

Tuinschermen Stiens

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Stiens

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Stiens.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Stiens is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Stiens die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Stiens.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Stiens bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Stiens gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Stiens

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Stiens is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Stiens

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Made
schutting Leersum
schutting Lochem
schutting Sluis
schutting Beerta
schutting Losser
schutting Ospel
schutting Ospel
schutting Culemborg
schutting Ooltgensplaat
schutting Zuidlaren