Schutting Olst

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Olst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Olst. Het zetten van een schuttingen Olst kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Olst

We werken enkel met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Olst. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Olst vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Olst.

Tuin schermen Olst

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Olst

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Olst: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Olst.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Olst is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Olst die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres Olst? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Olst. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Olst plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Olst van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Olst

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Olst nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Olst

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klaaswaal
schutting Tegelen
schutting Nibbixwoud
schutting Wagenborgen
schutting Heukelum
schutting Wanssum
schutting Almere-Stad
schutting Leerdam
schutting Aalst
schutting Renswoude
schutting Gramsbergen
schutting Hoofddorp