Schutting Olst

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Olst? Wij kunnen uw schuttingen Olst leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Olst vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Olst kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Olst

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Olst perfect zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Olst bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Olst.

Tuinschermen Olst

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Olst

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Olst.

Een schutting plaatsen Olst hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Olst is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Olst. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Olst voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Olst. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Olst.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Olst van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Olst

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Olst. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Olst

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waddinxveen
schutting Marum
schutting Eelde
schutting Berg
schutting Hasselt
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Bergambacht
schutting Amerongen
schutting Apeldoorn
schutting Nieuwkoop
schutting Bakel
schutting Vessem