Schutting Olst

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Olst? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Olst kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Olst

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Olst.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Olst is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Olst.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Olst. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Olst. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Olst

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Denekamp
schutting Achterveld
schutting Almere-Haven
schutting Sint Odiliënberg
schutting Boekel
schutting Woubrugge
schutting Waardenburg
schutting Hillegom
schutting Oldemarkt
schutting Muiden
schutting Midwoud
schutting Hippolytushoef