Schutting Schepdaal

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Schepdaal? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Schepdaal. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schepdaal

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Schepdaal bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Schepdaal erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Schepdaal zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Schepdaal.

Tuinschermen Schepdaal

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Schepdaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Schepdaal.

Een schutting plaatsen Schepdaal hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Schepdaal is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Schepdaal die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Schepdaal.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Schepdaal. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Schepdaal plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Schepdaal gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Schepdaal

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Schepdaal is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Schepdaal

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dokkum
schutting Oudehaske
schutting Prinsenbeek
schutting Ede
schutting Akkrum
schutting Sint Odiliënberg
schutting Berg
schutting Sleen
schutting Leersum
schutting Echt
schutting Alphen
schutting Blerick