Schutting Schepdaal

Op zoek naar een moderne schutting Schepdaal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Schepdaal. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schepdaal

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Schepdaal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Schepdaal gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Schepdaal zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Schepdaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Schepdaal.

Tuinschermen Schepdaal

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Schepdaal

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Schepdaal uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Schepdaal: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Schepdaal.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Schepdaal is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Schepdaal die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Schepdaal eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Schepdaal. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Schepdaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Schepdaal

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Schepdaal niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Schepdaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Schepdaal

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hapert
schutting Ootmarsum
schutting Druten
schutting Venlo
schutting Berlikum
schutting Sint Oedenrode
schutting Panningen
schutting Maasland
schutting Dreumel
schutting Soesterberg
schutting Axel
schutting Beerta