Schutting Schepdaal

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Schepdaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Schepdaal. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de tuinafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de houten schutting foutloos plaatsen. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Schepdaal

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinafscheiding kopen Schepdaal.

Een schutting kopen Schepdaal hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schepdaal is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Schepdaal.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Schepdaal bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Schepdaal

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting IJburg
schutting Ederveen
schutting Almkerk
schutting Moerkapelle
schutting Hoofddorp
schutting Alkmaar
schutting De Lier
schutting Huister Heide
schutting Ulvenhout
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Haaksbergen
schutting Oosterland