Schutting Bolsward

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bolsward? Wij kunnen de schutting Bolsward leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Bolsward bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bolsward

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niets anders doen dan het bouwen van schutting Bolsward. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Bolsward gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Bolsward zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Bolsward. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Bolsward.

Tuin schermen Bolsward

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bolsward

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Bolsward.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Bolsward is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Bolsward zult vinden voor uw woning in Bolsward. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Bolsward.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Bolsward. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Bolsward. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Bolsward van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bolsward

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Bolsward nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Bolsward heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bolsward

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kloosterzande
schutting Zundert
schutting Eefde
schutting Bakkeveen
schutting Oude Pekela
schutting Heerenveen
schutting Woudenberg
schutting Diepenveen
schutting Middelharnis
schutting Weesp
schutting Dieteren
schutting Klazienaveen