Schutting Bolsward

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Bolsward? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Bolsward

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Bolsward.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Bolsward is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Bolsward. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Bolsward voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Bolsward.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Bolsward

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Geesteren
schutting Balk
schutting Venray
schutting Dokkum
schutting Ittervoort
schutting Breukelen
schutting Nagele
schutting Lekkerkerk
schutting Balk
schutting Winterswijk
schutting Didam
schutting Zevenhuizen