Schutting Bolsward

Op zoek naar een hout beton schutting Bolsward? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Bolsward. Het bouwen van een een schutting Bolsward kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bolsward

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Bolsward. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Bolsward erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Bolsward zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Bolsward. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Bolsward.

Tuinschermen Bolsward

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bolsward

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Bolsward.

Een schutting kopen Bolsward hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bolsward is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Bolsward zult aantreffen voor uw woning in Bolsward. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Bolsward.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Bolsward.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Bolsward.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Bolsward

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Bolsward. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Bolsward heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bolsward

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenberg
schutting Bennebroek
schutting Waardenburg
schutting Vogelwaarde
schutting Leuth
schutting Kloosterzande
schutting Roden
schutting Krabbendijke
schutting Lunteren
schutting Nijverdal
schutting Ewijk
schutting Rilland