Schutting Londerzeel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Londerzeel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Londerzeel. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Londerzeel

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen Londerzeel. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Londerzeel zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Londerzeel.

Tuinschermen Londerzeel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Londerzeel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Londerzeel.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Londerzeel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Londerzeel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Londerzeel.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Londerzeel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Londerzeel plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Londerzeel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Londerzeel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Londerzeel niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Londerzeel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Londerzeel

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Giessen
schutting Appingedam
schutting Nederweert
schutting Veenendaal
schutting Oud-Heusden
schutting Langerak
schutting Borgharen
schutting Ouddorp
schutting Meteren
schutting Maasbree
schutting Dongen
schutting Poortugaal