Schutting Londerzeel

Op zoek naar een luxe schutting Londerzeel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Londerzeel bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Londerzeel vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Londerzeel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Londerzeel foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Londerzeel bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Londerzeel. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Londerzeel.

Tuin schermen Londerzeel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Londerzeel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Londerzeel uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Londerzeel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Londerzeel.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Londerzeel is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Londerzeel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Londerzeel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Londerzeel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Londerzeel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Londerzeel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Londerzeel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Londerzeel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiphout
schutting Heeten
schutting Helvoirt
schutting Westerhoven
schutting Laren
schutting Soesterberg
schutting Brummen
schutting Klundert
schutting Harderwijk
schutting Doornenburg
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Buitenpost