Schutting Zandvliet

Op zoek naar een nieuwe schutting Zandvliet? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Zandvliet. Het zetten van een schuttingen Zandvliet kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zandvliet

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Zandvliet perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Zandvliet gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Zandvliet bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zandvliet.

Tuin schermen Zandvliet

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Zandvliet

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Zandvliet uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Zandvliet.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zandvliet is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Zandvliet zult aantreffen voor uw woning in Zandvliet. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Zandvliet? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Zandvliet. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Zandvliet van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zandvliet

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Zandvliet is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Zandvliet

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk en Aalburg
schutting Ravenstein
schutting Linschoten
schutting Lekkerkerk
schutting Gendt
schutting Druten
schutting Bergen
schutting Sambeek
schutting Ederveen
schutting Echt
schutting Almelo
schutting Dreumel