Schutting Klundert

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Klundert? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de betonschutting correct zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Klundert

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Klundert.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Klundert is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Klundert. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Klundert.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Klundert.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Klundert

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Angeren
schutting Hoogwoud
schutting Gouda
schutting Leeuwarden
schutting Wijhe
schutting Tholen
schutting Thorn
schutting Raamsdonk
schutting Almelo
schutting Rhoon
schutting Delden
schutting Clinge