Schutting Klundert

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Klundert? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Klundert. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Klundert

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Klundert. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Klundert.

Tuin schermen Klundert

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Klundert

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Klundert uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Klundert.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Klundert is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Klundert die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Klundert? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Klundert.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Klundert van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Klundert

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Klundert is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Klundert

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Avenhorn
schutting Slagharen
schutting Ittervoort
schutting Hilversum
schutting Muiden
schutting Ede
schutting Afferden
schutting Oud-Heusden
schutting Dommelen
schutting Dommelen
schutting Helmond Brandevoort
schutting Uithoorn