Schutting Ruisbroek

Op zoek naar een nieuwe schutting Ruisbroek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Ruisbroek. Het monteren van een schuttingen Ruisbroek kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruisbroek

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Ruisbroek bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Ruisbroek gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ruisbroek.

Tuin schermen Ruisbroek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ruisbroek

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ruisbroek: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ruisbroek.

Een tuinafscheiding plaatsen Ruisbroek hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ruisbroek is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Ruisbroek die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Ruisbroek? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Ruisbroek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Ruisbroek bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ruisbroek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Ruisbroek

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Ruisbroek. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ruisbroek

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Horst
schutting Vogelenzang
schutting Kockengen
schutting Almere
schutting Engelen
schutting Pijnacker
schutting Jubbega
schutting Udenhout
schutting Wieringerwerf
schutting Zwartemeer
schutting Almere-Haven
schutting Geffen