Schutting Ruisbroek

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Ruisbroek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Ruisbroek. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruisbroek

We werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Ruisbroek. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Ruisbroek gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Ruisbroek. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ruisbroek.

Tuinschermen Ruisbroek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ruisbroek

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Ruisbroek.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Ruisbroek is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Ruisbroek zult aantreffen voor uw woning in Ruisbroek. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Misschien hebben we Ruisbroek eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Ruisbroek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Ruisbroek bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Ruisbroek van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ruisbroek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ruisbroek. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ruisbroek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ruisbroek

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gramsbergen
schutting Smilde
schutting Moordrecht
schutting Holten
schutting Sleen
schutting Kortenhoef
schutting Spaubeek
schutting Deurne
schutting Meppel
schutting Huijbergen
schutting Westervoort
schutting Bakel