Schutting Lichtenvoorde

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Lichtenvoorde? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Lichtenvoorde. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lichtenvoorde

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Lichtenvoorde bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Lichtenvoorde vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Lichtenvoorde zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Lichtenvoorde.

Tuin schermen Lichtenvoorde

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lichtenvoorde

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Lichtenvoorde uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Lichtenvoorde.

Een tuinafscheiding kopen Lichtenvoorde hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lichtenvoorde is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Lichtenvoorde die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Lichtenvoorde? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Lichtenvoorde.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Lichtenvoorde.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Lichtenvoorde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Lichtenvoorde. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lichtenvoorde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Lichtenvoorde

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Molenhoek
schutting Bleskensgraaf
schutting Brielle
schutting Dommelen
schutting Dalfsen
schutting Dinteloord
schutting Zaltbommel
schutting Laren
schutting Spaubeek
schutting Sevenum
schutting Loosdrecht
schutting Boxmeer