Schutting Lichtenvoorde

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Lichtenvoorde? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Lichtenvoorde

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Lichtenvoorde.

Een schutting kopen in Lichtenvoorde hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Lichtenvoorde is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Lichtenvoorde. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Lichtenvoorde? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Lichtenvoorde zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Lichtenvoorde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Liessel
schutting Vinkeveen
schutting Maarheeze
schutting Dordrecht
schutting Wouw
schutting Gouderak
schutting Leek
schutting Sint Philipsland
schutting Den Bosch
schutting Gulpen
schutting Medemblik
schutting Bodegraven