Schutting Lichtenvoorde

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Lichtenvoorde? Wij kunnen uw schutting Lichtenvoorde leveren of zetten de nieuwe schutting Lichtenvoorde bekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Lichtenvoorde kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lichtenvoorde

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Lichtenvoorde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Lichtenvoorde gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Lichtenvoorde. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Lichtenvoorde.

Tuinschermen Lichtenvoorde

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Lichtenvoorde

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Lichtenvoorde: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Lichtenvoorde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lichtenvoorde is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Lichtenvoorde zult vinden voor uw woning in Lichtenvoorde. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Lichtenvoorde.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Lichtenvoorde. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Lichtenvoorde bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Lichtenvoorde van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Lichtenvoorde

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Lichtenvoorde. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Lichtenvoorde

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andel
schutting Staphorst
schutting Zandvoort
schutting Leimuiden
schutting Lienden
schutting Heerlen
schutting Losser
schutting Giessen
schutting Dongen
schutting Wouw
schutting Philippine
schutting Lemelerveld