Schutting Tollebeek

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Tollebeek? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het bouwen van een schutting bij u in Tollebeek kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de houten schutting correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Tollebeek

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Tollebeek.

Een erfafscheiding plaatsen in Tollebeek hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Tollebeek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij bij u in Tollebeek eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Tollebeek. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Tollebeek.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Tollebeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Soerendonk
schutting Waddinxveen
schutting Thorn
schutting Huizen
schutting Middelburg
schutting Nieuwe-Tonge
schutting West-Terschelling
schutting Roden
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Nijverdal
schutting Sint Philipsland
schutting Koudum