Schutting Tollebeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Tollebeek? Wij kunnen de schuttingen Tollebeek op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Tollebeek bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Tollebeek kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tollebeek

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niks anders verrichten dan het monteren van schutting Tollebeek. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Tollebeek gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Tollebeek.

Tuinschermen Tollebeek

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tollebeek

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Tollebeek: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Tollebeek.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Tollebeek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Tollebeek die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Tollebeek? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Tollebeek.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Tollebeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Tollebeek

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Tollebeek is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Tollebeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Tollebeek

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergen op Zoom
schutting Spijkenisse
schutting Aalsmeer
schutting Eelde
schutting Meijel
schutting Den Dolder
schutting Sommelsdijk
schutting Berlikum
schutting Breda
schutting Lage Zwaluwe
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting ’s-Hertogenbosch