Schutting Tollebeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Tollebeek? Prins schuttingen kan de schuttingen Tollebeek leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Tollebeek deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Tollebeek kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tollebeek

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niets anders verrichten dan het zetten van schutting Tollebeek. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Tollebeek erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Tollebeek bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Tollebeek. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Tollebeek.

Tuin schermen Tollebeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Tollebeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Tollebeek die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Tollebeek.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Tollebeek is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Tollebeek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Tollebeek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we zetten Tollebeek. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Tollebeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Tollebeek

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Tollebeek. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Tollebeek

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellendoorn
schutting Wervershoof
schutting Zevenaar
schutting Linschoten
schutting Bosschenhoofd
schutting Hippolytushoef
schutting Nieuwerkerk
schutting Nijkerk
schutting Gulpen
schutting Appelscha
schutting Alblasserdam
schutting Biezelinge