Schutting Neerlanden

Op zoek naar een hout beton schutting Neerlanden? Wij kunnen uw schutting Neerlanden leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Neerlanden vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerlanden

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Neerlanden bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Neerlanden gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Neerlanden.

Tuinschermen Neerlanden

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Neerlanden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Neerlanden die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Neerlanden.

Een tuinafscheiding plaatsen Neerlanden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Neerlanden is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Neerlanden zult vinden voor uw woning in Neerlanden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Neerlanden? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Neerlanden. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Neerlanden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Neerlanden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Neerlanden. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Neerlanden

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Raamsdonk
schutting IJsselstein
schutting Leeuwarden
schutting Odoorn
schutting Houten
schutting Havelte
schutting Zwolle
schutting Doesburg
schutting Sneek
schutting Halfweg
schutting Koudekerk a/d Rijn