Schutting Neerlanden

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Neerlanden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Neerlanden. Het plaatsen van een schuttingen Neerlanden kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerlanden

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen Neerlanden. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Neerlanden vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Neerlanden zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Neerlanden. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Neerlanden.

Tuinschermen Neerlanden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Neerlanden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Neerlanden: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Neerlanden.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Neerlanden is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Neerlanden. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Neerlanden? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Neerlanden.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Neerlanden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Neerlanden

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Neerlanden is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Neerlanden

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sas van Gent
schutting Heesch
schutting Leersum
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Neer
schutting Bemmel
schutting Zetten
schutting Bergambacht
schutting Houten
schutting Gramsbergen
schutting Bergen op Zoom
schutting Doorn