Schutting Hilversum

Op zoek naar een luxe schutting Hilversum? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Hilversum. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hilversum

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Hilversum bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Hilversum erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Hilversum. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Hilversum.

Tuinschermen Hilversum

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hilversum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Hilversum: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hilversum.

Een tuinafscheiding kopen Hilversum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Hilversum is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Hilversum zult vinden voor uw woning in Hilversum. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Hilversum voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Hilversum. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Hilversum.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Hilversum

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Hilversum nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Hilversum

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zaamslag
schutting Zeeland
schutting Lelystad
schutting Odoorn
schutting Midwoud
schutting Rijsoord
schutting Drogeham
schutting Nibbixwoud
schutting Jubbega
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Almkerk
schutting Zetten