Schutting Hilversum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Hilversum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Hilversum. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hilversum

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Hilversum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Hilversum zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hilversum.

Tuin schermen Hilversum

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hilversum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Hilversum.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Hilversum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Hilversum zult tegenkomen voor uw woning in Hilversum. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Hilversum eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Hilversum. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Hilversum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hilversum

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Hilversum. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Hilversum

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amerongen
schutting Best
schutting Bovensmilde
schutting Zevenbergen
schutting Halfweg
schutting Bleiswijk
schutting Leegkerk
schutting Oenkerk
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Zegge
schutting Woubrugge
schutting Krabbendijke