Schutting Hilversum

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Hilversum? Prins schuttingen kan de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in Hilversum kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Hilversum

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hilversum.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hilversum is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Hilversum. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Hilversum? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Hilversum.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Hilversum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Culemborg
schutting Zwartewaal
schutting Sliedrecht
schutting Wommels
schutting Vierlingsbeek
schutting Haaften
schutting Streefkerk
schutting Beerta
schutting Sambeek
schutting Maassluis
schutting Leimuiden
schutting Baarn