Schutting Strombeek-Bever

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Strombeek-Bever? Prins schuttingen kan de schutting Strombeek-Bever op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Strombeek-Bever bekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Strombeek-Bever

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Strombeek-Bever bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Strombeek-Bever gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Strombeek-Bever.

Tuin schermen Strombeek-Bever

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Strombeek-Bever

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Strombeek-Bever die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Strombeek-Bever.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Strombeek-Bever is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Strombeek-Bever. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we Strombeek-Bever eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Strombeek-Bever. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Strombeek-Bever.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Strombeek-Bever.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Strombeek-Bever

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Strombeek-Bever niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Strombeek-Bever

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kudelstaart
schutting Baarn
schutting Woudrichem
schutting Rucphen
schutting Echt
schutting Havelte
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Sint Maartensdijk
schutting Beegden
schutting Zwartewaal
schutting Sleen
schutting Nistelrode