Schutting Wakkerzeel

Op zoek naar een luxe schutting Wakkerzeel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Wakkerzeel. Het plaatsen van een een schutting Wakkerzeel kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wakkerzeel

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Wakkerzeel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wakkerzeel gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wakkerzeel.

Tuinschermen Wakkerzeel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wakkerzeel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wakkerzeel: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Wakkerzeel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Wakkerzeel is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wakkerzeel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we Wakkerzeel voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Wakkerzeel. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Wakkerzeel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Wakkerzeel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wakkerzeel

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Wakkerzeel is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Wakkerzeel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegge
schutting Oss
schutting Sint Odiliënberg
schutting Broek in Waterland
schutting Boxtel
schutting ‘t Veld
schutting Loon op Zand
schutting Voorthuizen
schutting Margraten
schutting Weesp
schutting Bennekom
schutting Sambeek