Schutting Wakkerzeel

Op zoek naar een beton schutting Wakkerzeel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Wakkerzeel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wakkerzeel

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Wakkerzeel perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Wakkerzeel gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Wakkerzeel zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Wakkerzeel. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Wakkerzeel.

Tuinschermen Wakkerzeel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wakkerzeel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Wakkerzeel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wakkerzeel is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Wakkerzeel zal aantreffen voor uw woning in Wakkerzeel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Wakkerzeel? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Wakkerzeel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Wakkerzeel zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Wakkerzeel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Wakkerzeel

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Wakkerzeel. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Wakkerzeel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wakkerzeel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Egmond-Binnen
schutting Waspik
schutting Lexmond
schutting Venray
schutting Ootmarsum
schutting Doorn
schutting Dinteloord
schutting Halsteren
schutting Kwintsheul
schutting Winschoten
schutting IJsselstein
schutting Oenkerk