Schutting Houtvenne

Op zoek naar een moderne schutting Houtvenne? Wij kunnen de schuttingen Houtvenne op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Houtvenne vakbekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Houtvenne

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Houtvenne. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Houtvenne erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Houtvenne. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Houtvenne.

Tuinschermen Houtvenne

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Houtvenne

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Houtvenne die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Houtvenne.

Een tuinafscheiding kopen Houtvenne hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Houtvenne is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Houtvenne zult tegenkomen voor uw woning in Houtvenne. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Houtvenne? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Houtvenne. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Houtvenne gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Houtvenne

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Houtvenne nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Houtvenne heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Houtvenne

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijkerwold
schutting Baarn
schutting Sint Philipsland
schutting Weerselo
schutting Waspik
schutting Nijmegen
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Reeuwijk
schutting Leeuwarden
schutting Enschede
schutting Denekamp
schutting Zeewolde