Schutting Arendonk

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Arendonk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Arendonk. Het bouwen van een schuttingen Arendonk kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arendonk

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Arendonk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Arendonk erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Arendonk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Arendonk.

Tuin schermen Arendonk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Arendonk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Arendonk die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Arendonk.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Arendonk is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Arendonk zal tegenkomen voor uw woning in Arendonk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Arendonk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Arendonk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Arendonk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Arendonk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Arendonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Arendonk is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Arendonk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Arendonk

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bennekom
schutting Driemond
schutting Hasselt
schutting Rijsbergen
schutting Borgharen
schutting Ommen
schutting Eerbeek
schutting Rucphen
schutting Boxmeer
schutting Hoogeveen
schutting Zegge
schutting Achterveld