Schutting Arendonk

Op zoek naar een beton schutting Arendonk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Arendonk. Het zetten van een een schutting Arendonk kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Arendonk

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Arendonk bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Arendonk erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Arendonk.

Tuinschermen Arendonk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Arendonk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Arendonk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Arendonk is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Arendonk die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Arendonk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Arendonk. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Arendonk. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Arendonk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Arendonk

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Arendonk nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Arendonk

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkoop
schutting Hengelo
schutting Oosthuizen
schutting Harkstede
schutting Grou
schutting Lonneker
schutting Sint Anthonis
schutting Tubbergen
schutting Overasselt
schutting Berghem
schutting Zuidlaren
schutting Midwoud