Schutting Molenhoek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Molenhoek? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Molenhoek. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Molenhoek

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Molenhoek, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Molenhoek vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Molenhoek.

Tuin schermen Molenhoek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Molenhoek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Molenhoek: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Molenhoek.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Molenhoek is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Molenhoek zal vinden voor uw woning in Molenhoek. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Molenhoek.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Molenhoek.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Molenhoek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Molenhoek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Molenhoek is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Molenhoek

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Dungen
schutting Helvoirt
schutting Hengelo
schutting Geldermalsen
schutting Houten
schutting Milsbeek
schutting Mierlo
schutting Gennep
schutting Etten-Leur
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Boskoop
schutting Nederweert