Schutting Molenhoek

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Molenhoek? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Molenhoek

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Molenhoek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Molenhoek is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Molenhoek. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben wij bij u in Molenhoek eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Molenhoek bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Molenhoek

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kamperland
schutting Ter Aar
schutting Laren
schutting Menaldum
schutting De Wijk
schutting Westkapelle
schutting Limbricht
schutting Gieten
schutting Bergen
schutting Harmelen
schutting Herpen
schutting Zierikzee