Schutting Molenhoek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Molenhoek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Molenhoek. Het bouwen van een een schutting Molenhoek kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Molenhoek

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Molenhoek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Molenhoek erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Molenhoek.

Tuin schermen Molenhoek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Molenhoek

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Molenhoek: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Molenhoek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Molenhoek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Molenhoek is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Molenhoek die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Molenhoek.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Molenhoek. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Molenhoek plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Molenhoek.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Molenhoek

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Molenhoek. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Molenhoek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Molenhoek

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Petten
schutting Zuidland
schutting Sprundel
schutting Lexmond
schutting Geesteren
schutting De Lier
schutting Zutphen
schutting Leiden
schutting Ter Apel
schutting Linschoten
schutting Wijchen
schutting Zwartemeer