Schutting Martenslinde

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Martenslinde? Prins schuttingen kan de schuttingen Martenslinde op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Martenslinde vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Martenslinde

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Martenslinde bent u verzekerd van een correct resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Martenslinde vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Martenslinde bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Martenslinde. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Martenslinde.

Tuinschermen Martenslinde

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Martenslinde

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Martenslinde uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Martenslinde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Martenslinde is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Martenslinde zal vinden voor uw woning in Martenslinde. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Martenslinde voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Martenslinde.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Martenslinde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Martenslinde

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Martenslinde niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Martenslinde

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wezep
schutting Oost-Souburg
schutting Vorden
schutting Schinveld
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Kruisland
schutting Doorwerth
schutting Vollenhove
schutting Purmerend
schutting Overloon
schutting Son
schutting Helmond Brandevoort