Schutting Martenslinde

Op zoek naar een luxe schutting Martenslinde? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Martenslinde. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Martenslinde

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Martenslinde bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Martenslinde vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Martenslinde bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Martenslinde. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Martenslinde.

Tuinschermen Martenslinde

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Martenslinde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Martenslinde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Martenslinde is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Martenslinde zult tegenkomen voor uw woning in Martenslinde. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Martenslinde? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Martenslinde. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Martenslinde.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Martenslinde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Martenslinde. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Martenslinde

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidwolde
schutting Hoek
schutting Vijfhuizen
schutting Heijen
schutting Boekelo
schutting Etten-Leur
schutting Hilvarenbeek
schutting Venray
schutting Apeldoorn
schutting Neer
schutting Soest
schutting Fijnaart