Schutting Scheemda

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Scheemda? Prins schuttingen kan de schutting Scheemda op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Scheemda deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scheemda

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Scheemda perfect monteren. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Scheemda vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Scheemda zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Scheemda. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Scheemda.

Tuinschermen Scheemda

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Scheemda

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Scheemda uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Scheemda die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Scheemda.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Scheemda is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Scheemda die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Scheemda.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Scheemda plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Scheemda van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Scheemda

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Scheemda niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Scheemda heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Scheemda

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Jubbega
schutting Maasbracht
schutting Sint Maartensdijk
schutting Winkel
schutting Hardenberg
schutting Harkema
schutting Heeten
schutting Spaarndam
schutting Nieuwkoop
schutting Lonneker
schutting Stellendam
schutting Koewacht