Schutting Scheemda

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Scheemda? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het monteren van een schutting bij u in Scheemda kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Scheemda

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Scheemda.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Scheemda is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Scheemda. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Scheemda voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen in Scheemda. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Scheemda

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nijmegen
schutting Ouddorp
schutting Valkenswaard
schutting Mierlo
schutting Elst
schutting Venhuizen
schutting Lith
schutting Blerick
schutting Bunnik
schutting Linne
schutting Sassenheim
schutting Sommelsdijk