Schutting Scheemda

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Scheemda? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Scheemda. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scheemda

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Scheemda. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Scheemda gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Scheemda bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Scheemda.

Tuin schermen Scheemda

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Scheemda

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Scheemda: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Scheemda die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Scheemda.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Scheemda is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Scheemda zal vinden voor uw woning in Scheemda. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Scheemda eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Scheemda. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Scheemda van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Scheemda

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Scheemda nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Scheemda

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weesp
schutting Nieuwkoop
schutting Sint Willebrord
schutting Albergen
schutting Warnsveld
schutting Montfoort
schutting Alverna
schutting Westerhoven
schutting Rozenburg
schutting Nederhorst
schutting Nibbixwoud
schutting Emmer-Compascuum