Schutting Elst

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Elst? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Elst. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elst

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Elst bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Elst bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Elst. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Elst.

Tuinschermen Elst

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Elst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Elst uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Elst die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Elst.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Elst is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Elst die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Elst? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Elst plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Elst van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Elst

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting Elst is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Elst

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Duiven
schutting Ommen
schutting Dreumel
schutting Naaldwijk
schutting Baarn
schutting Zevenaar
schutting Borger
schutting Dokkum
schutting Oostburg
schutting Rijen
schutting Rilland
schutting Hengelo