Schutting Elst

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Elst? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Elst

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Elst.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Elst is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Elst. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Elst.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Elst. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Elst plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Elst

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Rilland
schutting Borgharen
schutting Goedereede
schutting Heeten
schutting Geesteren
schutting Vaassen
schutting Simpelveld
schutting Haaften
schutting Wijlre
schutting Posterholt
schutting Varsseveld
schutting Giesbeek