Schutting Elst

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Elst? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Elst. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elst

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Elst, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Elst bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Elst.

Tuinschermen Elst

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Elst

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Elst: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Elst.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Elst is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Elst zult tegenkomen voor uw woning in Elst. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Elst.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Elst. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Elst gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Elst

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Elst is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Elst heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Elst

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krabbendijke
schutting Baarle-Nassau
schutting Breda
schutting Loppersum
schutting Oude Pekela
schutting Huizen
schutting Wamel
schutting Kamerik
schutting Maassluis
schutting Dommelen
schutting Veendam
schutting Vlagtwedde