Schutting Bergum

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Bergum? Wij kunnen uw schuttingen Bergum op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Bergum deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergum

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Bergum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Bergum zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Bergum. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Bergum.

Tuin schermen Bergum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bergum

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Bergum: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Bergum die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Bergum.

Een tuinafscheiding plaatsen Bergum hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bergum is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Bergum zal tegenkomen voor uw woning in Bergum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Bergum.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Bergum.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Bergum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bergum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Bergum is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Bergum

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rotterdam
schutting Waarland
schutting Oosthuizen
schutting Wervershoof
schutting Zundert
schutting Sambeek
schutting Diepenveen
schutting Ottersum
schutting Leusden
schutting Groenlo
schutting Someren
schutting Zoetermeer