Schutting Bergum

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting in Bergum? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Bergum kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven medewerkers die niets anders doen dan het installeren van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Bergum

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Bergum.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Bergum is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Bergum. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Bergum.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Bergum.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bergum

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Noordwijk
schutting Stiphout
schutting Rijen
schutting Klaaswaal
schutting Bussum
schutting Julianadorp
schutting Pijnacker
schutting Delden
schutting Tubbergen
schutting Borne
schutting Rilland
schutting Sliedrecht