Schutting Bergum

Op zoek naar een nieuwe schutting Bergum? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Bergum. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergum

We werken alleen met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Bergum. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Bergum zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Bergum. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bergum.

Tuin schermen Bergum

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Bergum

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Bergum: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Bergum die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Bergum.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Bergum is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Bergum die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Bergum voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Bergum.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Bergum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Bergum

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Bergum is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Bergum

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hapert
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Bolsward
schutting Nederhorst
schutting Warmenhuizen
schutting Philippine
schutting Lith
schutting Leiden
schutting Susteren
schutting Veenendaal
schutting Ens
schutting Laren