Schutting Vroenhoven

Op zoek naar een moderne schutting Vroenhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Vroenhoven. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vroenhoven

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Vroenhoven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vroenhoven erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Vroenhoven zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Vroenhoven.

Tuin schermen Vroenhoven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vroenhoven

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Vroenhoven.

Een tuinafscheiding plaatsen Vroenhoven hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Vroenhoven is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Vroenhoven. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Vroenhoven.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Vroenhoven.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Vroenhoven gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vroenhoven

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Vroenhoven niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Vroenhoven

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vuren
schutting Rijswijk
schutting Voorhout
schutting Zegge
schutting Zevenhuizen
schutting Warnsveld
schutting Nieuwleusen
schutting Dorst
schutting Kruisland
schutting Elspeet
schutting Giesbeek
schutting Gaanderen