Schutting Vroenhoven

Op zoek naar een nieuwe schutting Vroenhoven? Wij kunnen de schutting Vroenhoven op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Vroenhoven deskundig en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Vroenhoven kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vroenhoven

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Vroenhoven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Vroenhoven gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Vroenhoven zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Vroenhoven.

Tuin schermen Vroenhoven

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Vroenhoven

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Vroenhoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vroenhoven is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Vroenhoven zult tegenkomen voor uw woning in Vroenhoven. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben wij Vroenhoven eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Vroenhoven bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Vroenhoven van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Vroenhoven

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Vroenhoven is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Vroenhoven

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud-Vossemeer
schutting Molenhoek
schutting Thorn
schutting Ermelo
schutting Heukelum
schutting Zutphen
schutting Marknesse
schutting Zuidwolde
schutting Boxtel
schutting Velden
schutting Wezep
schutting Westerhoven