Schutting Nijmegen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nijmegen? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Nijmegen. Het monteren van een een schutting Nijmegen kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijmegen

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Nijmegen perfect monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Nijmegen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Nijmegen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nijmegen.

Tuinschermen Nijmegen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nijmegen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Nijmegen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Nijmegen is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Nijmegen zult aantreffen voor uw woning in Nijmegen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Nijmegen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Nijmegen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Nijmegen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nijmegen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Nijmegen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Nijmegen

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zetten
schutting Breedeweg
schutting Sint Jansteen
schutting Maasland
schutting Moerkapelle
schutting Driel
schutting IJsselmuiden
schutting ’s Gravenmoer
schutting Maarheeze
schutting Ten Boer
schutting Wanroij
schutting Puttershoek