Schutting Ittervoort

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Ittervoort? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Ittervoort. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ittervoort

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen Ittervoort. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Ittervoort vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Ittervoort zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Ittervoort. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Ittervoort.

Tuin schermen Ittervoort

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ittervoort

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ittervoort: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Ittervoort die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Ittervoort.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Ittervoort is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Ittervoort zal aantreffen voor uw woning in Ittervoort. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Ittervoort? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Ittervoort.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Ittervoort gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ittervoort

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Ittervoort. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Ittervoort

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulsen
schutting Nieuwleusen
schutting Hoogkarspel
schutting Uithuizen
schutting Westzaan
schutting Staphorst
schutting Lemmer
schutting Ruurlo
schutting Harkema
schutting Hoogerheide
schutting Middelharnis
schutting Beneden-Leeuwen