Schutting Ittervoort

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Ittervoort? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Ittervoort

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Ittervoort.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Ittervoort is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Ittervoort voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Ittervoort. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Ittervoort bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Ittervoort

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Herkenbosch
schutting Montfort
schutting Zwammerdam
schutting Baflo
schutting Melick
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Akkrum
schutting Wageningen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Merum
schutting Oirschot
schutting Schoorl