Schutting Harderwijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Harderwijk? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Harderwijk. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harderwijk

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het installeren van schuttingen Harderwijk. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Harderwijk gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Harderwijk.

Tuin schermen Harderwijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Harderwijk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Harderwijk: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Harderwijk die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Harderwijk.

Een tuinafscheiding kopen Harderwijk hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Harderwijk is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Harderwijk zult vinden voor uw woning in Harderwijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Harderwijk? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Harderwijk. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Harderwijk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Harderwijk van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Harderwijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Harderwijk niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Harderwijk

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwstadt
schutting Albergen
schutting Enkhuizen
schutting Sambeek
schutting Bosschenhoofd
schutting Kwintsheul
schutting Schoorl
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Baarlo
schutting Vuren
schutting Leerdam