Schutting Harderwijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Harderwijk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Harderwijk

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Harderwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Harderwijk is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Harderwijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Harderwijk voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Harderwijk.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Harderwijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Obdam
schutting Houten
schutting Almere
schutting Hoven
schutting Lemelerveld
schutting Huister Heide
schutting Vledder
schutting Belfeld
schutting Oostzaan
schutting ‘t Harde
schutting Vlagtwedde
schutting Olst