Schutting Harderwijk

Op zoek naar een moderne schutting Harderwijk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Harderwijk. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harderwijk

We werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Harderwijk. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Harderwijk zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Harderwijk.

Tuin schermen Harderwijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Harderwijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Harderwijk: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Harderwijk.

Een tuinafscheiding plaatsen Harderwijk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Harderwijk is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Harderwijk zult tegenkomen voor uw woning in Harderwijk. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Harderwijk? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Harderwijk.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Harderwijk.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Harderwijk

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Harderwijk is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Harderwijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Willemstad
schutting Overasselt
schutting Giessen
schutting Lent
schutting Overasselt
schutting Nuenen
schutting Wagenberg
schutting Dalfsen
schutting Haaften
schutting Huister Heide
schutting Vogelwaarde
schutting Bakkeveen