Schutting Heesch

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Heesch? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Heesch. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heesch

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Heesch, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Heesch.

Tuinschermen Heesch

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Heesch

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Heesch.

Een schutting kopen Heesch hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Heesch is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Heesch die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Heesch voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Heesch.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Heesch van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Heesch

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Heesch. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Heesch heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Heesch

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krimpen aan de Lek
schutting Balk
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Merum
schutting Weert
schutting Barneveld
schutting Mierlo
schutting Zwartsluis
schutting Bakel
schutting Ooij
schutting Tiel
schutting Ulrum