Schutting Heesch

Rond aan het kijken voor een moderne tuinafscheiding Heesch? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinafscheiding Heesch. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de tuinafscheiding is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. We bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Heesch

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Heesch bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Heesch. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Heesch.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Heesch is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Heesch voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Heesch. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Heesch plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Heesch

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hellendoorn
schutting Sint Philipsland
schutting Brummen
schutting Vaals
schutting Vinkeveen
schutting Breukelen
schutting Dokkum
schutting Beesel
schutting Terheijden
schutting Lisse
schutting Hulsberg
schutting Limbricht