Schutting Heesch

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting in Heesch? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Heesch

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Heesch.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Heesch is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Heesch voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Heesch.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heesch

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Aalden
schutting Grijpskerk
schutting Zetten
schutting Middelharnis
schutting Hoevelaken
schutting Streefkerk
schutting Voorthuizen
schutting Almelo
schutting Bovensmilde
schutting Stiphout
schutting Woerden
schutting ‘s-Gravenhage