Schutting Heesch

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Heesch? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Heesch. Het bouwen van een schuttingen Heesch kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heesch

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Heesch, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Heesch vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Heesch.

Tuin schermen Heesch

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heesch

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heesch.

Een tuinafscheiding kopen Heesch hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heesch is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Heesch die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Heesch voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Heesch zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Heesch gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Heesch

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting Heesch is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Heesch heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heesch

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelharnis
schutting Bodegraven
schutting Soesterberg
schutting West-Terschelling
schutting Maasdijk
schutting Koewacht
schutting Harskamp
schutting Wemeldinge
schutting Klundert
schutting Sas van Gent
schutting Nijverdal
schutting Eibergen