Schutting Leersum

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting in Leersum? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Leersum

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Leersum.

Een erfafscheiding plaatsen in Leersum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Leersum is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Leersum. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Leersum? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Leersum. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Leersum.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Leersum

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bennekom
schutting Heerde
schutting Bodegraven
schutting Sassenheim
schutting Heiloo
schutting Wemeldinge
schutting Giesbeek
schutting Klazienaveen
schutting Apeldoorn
schutting Ewijk
schutting Krabbendijke
schutting Didam