Schutting Leersum

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Leersum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Leersum. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leersum

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Leersum foutloos zetten. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Leersum gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Leersum.

Tuin schermen Leersum

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leersum

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Leersum.

Een tuinafscheiding kopen Leersum hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Leersum is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Leersum die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Leersum? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Leersum. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Leersum zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Leersum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Leersum

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Leersum nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Leersum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Leersum

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heiloo
schutting Wijchen
schutting Schinnen
schutting Roelofsarendsveen
schutting Veen
schutting Gorssel
schutting Heijen
schutting Rolde
schutting Eindhoven
schutting Enschede
schutting Oude Pekela
schutting Zutphen