Schutting Leersum

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Leersum? Prins schuttingen kan uw schutting Leersum op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Leersum bekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Leersum kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leersum

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het installeren van schutting Leersum. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting Leersum zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Leersum. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Leersum.

Tuinschermen Leersum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Leersum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Leersum: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Leersum die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Leersum.

Een tuinafscheiding plaatsen Leersum hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Leersum is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Leersum die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Leersum? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Leersum. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Leersum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Leersum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Leersum nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Leersum

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijsbergen
schutting Bovenkarspel
schutting Maartensdijk
schutting De Wijk
schutting Haaren
schutting Prinsenbeek
schutting Kortenhoef
schutting Dodewaard
schutting Zetten
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Deil
schutting Urk