Schutting Spakenburg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Spakenburg? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Spakenburg. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spakenburg

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Spakenburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Spakenburg vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Spakenburg zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Spakenburg. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Spakenburg.

Tuinschermen Spakenburg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Spakenburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Spakenburg uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Spakenburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Spakenburg is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Spakenburg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Spakenburg? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Spakenburg. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Spakenburg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Spakenburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Spakenburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Spakenburg. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Spakenburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Spakenburg

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellendoorn
schutting Enschede
schutting Dalfsen
schutting Edam
schutting Panningen
schutting Lexmond
schutting Sint Willebrord
schutting Oeffelt
schutting Maasbracht
schutting Nagele
schutting IJzendijke
schutting Luyksgestel