Schutting Spakenburg

Op zoek naar een beton schutting Spakenburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Spakenburg. Het bouwen van een schuttingen Spakenburg kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spakenburg

Wij werken alleen met ervaren personeel die niets anders verrichten dan het installeren van schutting Spakenburg. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Spakenburg erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Spakenburg bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Spakenburg.

Tuinschermen Spakenburg

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Spakenburg

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Spakenburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Spakenburg is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Spakenburg die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Spakenburg.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Spakenburg. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Spakenburg zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Spakenburg.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Spakenburg

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Spakenburg is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Spakenburg

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkarspel
schutting Gilze
schutting Someren
schutting Bolsward
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Zeeland
schutting Nijkerkerveen
schutting Aarle-Rixtel
schutting Houten
schutting Nijverdal
schutting Eindhoven
schutting Bilthoven