Schutting Spakenburg

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Spakenburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Spakenburg

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Spakenburg.

Een erfafscheiding kopen in Spakenburg hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Spakenburg is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Spakenburg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Spakenburg voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Spakenburg bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Spakenburg

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Emmen
schutting Zierikzee
schutting Lonneker
schutting Mijnsheerenland
schutting Lieshout
schutting Lent
schutting Stein
schutting Baflo
schutting Gameren
schutting Bunnik
schutting Prinsenbeek
schutting Onstwedde