Schutting Nieuwrode

Rond aan het kijken voor een beton schutting Nieuwrode? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Nieuwrode. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwrode

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Nieuwrode, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Nieuwrode vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Nieuwrode bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Nieuwrode.

Tuin schermen Nieuwrode

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuwrode

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Nieuwrode.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nieuwrode is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Nieuwrode. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Nieuwrode? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Nieuwrode bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Nieuwrode van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwrode

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Nieuwrode is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Nieuwrode

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk en Aalburg
schutting Weert
schutting Haastrecht
schutting Riel
schutting Bergeijk
schutting Breugel
schutting Epe
schutting Sas van Gent
schutting Boxmeer
schutting Diepenveen
schutting Middenbeemster
schutting Dronten