Schutting Nieuwrode

Op zoek naar een beton schutting Nieuwrode? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Nieuwrode. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwrode

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Nieuwrode, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Nieuwrode vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Nieuwrode bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Nieuwrode.

Tuinschermen Nieuwrode

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuwrode

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nieuwrode.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Nieuwrode is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Nieuwrode die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Nieuwrode.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Schutting kopen Nieuwrode. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Nieuwrode zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Nieuwrode van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Nieuwrode

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Nieuwrode. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Nieuwrode

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond Brandevoort
schutting Lochem
schutting Niekerk
schutting Mijdrecht
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Duiven
schutting Hattem
schutting Groot-Ammers
schutting Vlissingen
schutting Liessel
schutting Baarle-Nassau
schutting Heusden