Schutting Tolkamer

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Tolkamer? Wij kunnen uw schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Tolkamer

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Tolkamer.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Tolkamer is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Tolkamer? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Tolkamer. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Tolkamer. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Tolkamer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kruiningen
schutting Boxmeer
schutting Harkema
schutting Margraten
schutting Best
schutting Sevenum
schutting Zwartsluis
schutting Halsteren
schutting Scharwoude
schutting Heusden
schutting Boskoop
schutting Horst