Schutting Tolkamer

Op zoek naar een moderne tuinafscheiding Tolkamer? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinafscheiding Tolkamer. Het bouwen van een tuinafscheiding Tolkamer kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Schutting Tolkamer

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Tolkamer zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Tolkamer. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Tolkamer.

Een schutting kopen Tolkamer hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tolkamer is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Tolkamer.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Tolkamer.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Tolkamer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ‘s-Heerenberg
schutting Overdinkel
schutting Nuenen
schutting Akersloot
schutting Doetinchem
schutting Herten
schutting Zegge
schutting Huizen
schutting Biezelinge
schutting Engelen
schutting Maasbracht
schutting Roden