Schutting Berlikum

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Berlikum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het plaatsen van een schutting bij u in Berlikum kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Berlikum

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Berlikum.

Een schutting plaatsen in Berlikum hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Berlikum is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Berlikum. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Berlikum eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Berlikum zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Berlikum

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Milsbeek
schutting Holwerd
schutting Vijfhuizen
schutting Spijkenisse
schutting Doesburg
schutting IJzendijke
schutting Franeker
schutting Meerlo
schutting Rotterdam
schutting Beilen
schutting Zeeland
schutting Schipluiden