Schutting Berlikum

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Berlikum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Berlikum. Het bouwen van een schuttingen Berlikum kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berlikum

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen Berlikum. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Berlikum erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Berlikum. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Berlikum.

Tuinschermen Berlikum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Berlikum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Berlikum: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Berlikum die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Berlikum.

Een schutting plaatsen Berlikum hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Berlikum is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Berlikum die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Berlikum.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Berlikum. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Berlikum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Berlikum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Berlikum is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Berlikum

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Holwerd
schutting Mierlo
schutting Waarland
schutting Amerongen
schutting Kockengen
schutting Mijnsheerenland
schutting Wassenaar
schutting Hank
schutting Ameide
schutting Haaften
schutting Schoonoord
schutting Wommels