Schutting Woudenberg

Op zoek naar een beton schutting Woudenberg? Prins schuttingen kan de schutting Woudenberg leveren of installeren de nieuwe schuttingen Woudenberg bekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Woudenberg

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Woudenberg foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Woudenberg erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Woudenberg.

Tuinschermen Woudenberg

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Woudenberg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Woudenberg uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Woudenberg.

Een schutting plaatsen Woudenberg hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Woudenberg is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Woudenberg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Woudenberg? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Woudenberg. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Woudenberg.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Woudenberg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Woudenberg

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Woudenberg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Woudenberg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warmenhuizen
schutting Assendelft
schutting Dokkum
schutting Herwijnen
schutting Vorden
schutting Ulft
schutting Surhuisterveen
schutting Limmen
schutting Hoven
schutting Zevenbergen
schutting Zwolle
schutting Ammerzoden