Schutting Blerick

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Blerick? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schutting bij u in Blerick kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Blerick

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Blerick.

Een schutting plaatsen in Blerick hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Blerick is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Blerick. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Blerick eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Blerick.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Blerick

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Wamel
schutting Eijsden
schutting Broek in Waterland
schutting Zaamslag
schutting Hank
schutting Maarheeze
schutting Terneuzen
schutting Benthuizen
schutting Nieuwe Pekela
schutting Zierikzee
schutting Hazerswoude-Dorp