Schutting Hingene

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hingene? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Hingene. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hingene

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Hingene bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Hingene zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Hingene. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Hingene.

Tuinschermen Hingene

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hingene

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hingene: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Hingene die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hingene.

Een schutting kopen Hingene hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hingene is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Hingene die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Hingene.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Hingene.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Hingene van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hingene

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Hingene is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hingene heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hingene

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nunspeet
schutting Horn
schutting Diessen
schutting Rheden
schutting Ossendrecht
schutting Koewacht
schutting Echt
schutting Emmer-Compascuum
schutting Pannerden
schutting Hippolytushoef
schutting Nieuwendijk
schutting Herpen