Schutting Turnhout

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Turnhout? Wij kunnen uw schuttingen Turnhout op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Turnhout deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Turnhout

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Turnhout bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Turnhout gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Turnhout. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Turnhout.

Tuinschermen Turnhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Turnhout

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Turnhout die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Turnhout.

Een schutting plaatsen Turnhout hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Turnhout is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Turnhout zal vinden voor uw woning in Turnhout. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Turnhout.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Turnhout. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Turnhout.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Turnhout van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Turnhout

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Turnhout is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Turnhout

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Holten
schutting Schinveld
schutting Sittard
schutting Lienden
schutting Diessen
schutting Muntendam
schutting Reusel
schutting Wapenveld
schutting Heesch
schutting Oosterhesselen
schutting Berghem
schutting Berkel-Enschot