Schutting Turnhout

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Turnhout? Prins schuttingen kan uw schuttingen Turnhout op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Turnhout vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Turnhout

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Turnhout, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Turnhout zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Turnhout.

Tuinschermen Turnhout

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Turnhout

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Turnhout.

Een tuinafscheiding kopen Turnhout hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Turnhout is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Turnhout die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Turnhout eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Turnhout. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Turnhout.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Turnhout

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Turnhout niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Turnhout

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scheemda
schutting Nuenen
schutting Rozenburg
schutting Ruinerwold
schutting Heeten
schutting Halsteren
schutting Ermelo
schutting Bladel
schutting Ter Aar
schutting Wijlre
schutting Obdam
schutting Renkum