Schutting ‘t Harde

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting ‘t Harde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting ‘t Harde. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘t Harde

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen ‘t Harde perfect zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting ‘t Harde erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen ‘t Harde bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen ‘t Harde. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen ‘t Harde.

Tuin schermen ‘t Harde

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen ‘t Harde

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting ‘t Harde uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting ‘t Harde die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen ‘t Harde.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin ‘t Harde is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin ‘t Harde. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij ‘t Harde voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting ‘t Harde zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen ‘t Harde.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting ‘t Harde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting ‘t Harde niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur ‘t Harde

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huijbergen
schutting Gerwen
schutting Emmeloord
schutting Menaldum
schutting Bocholtz
schutting Zuidland
schutting Heijen
schutting Lierop
schutting Callantsoog
schutting Ulrum
schutting Rijen
schutting Beek