Schutting t-Harde

Op zoek naar een beton schutting bij u in t-Harde? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting t-Harde

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen t-Harde.

Een schutting plaatsen in t-Harde hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in t-Harde is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in t-Harde. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in t-Harde.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen t-Harde. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in t-Harde plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting t-Harde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Leende
schutting Kaatsheuvel
schutting Malden
schutting Soerendonk
schutting Zevenhuizen
schutting Voerendaal
schutting Voerendaal
schutting Geffen
schutting Echt
schutting Maasdam
schutting Klundert
schutting Kruisland