Schutting ’t Harde

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting ’t Harde? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen ’t Harde. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ’t Harde

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen ’t Harde bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting ’t Harde gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen ’t Harde bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting ’t Harde.

Tuinschermen ’t Harde

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen ’t Harde

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen ’t Harde.

Een tuinafscheiding kopen ’t Harde hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin ’t Harde is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting ’t Harde zult aantreffen voor uw woning in ’t Harde. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we ’t Harde eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen ’t Harde.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting ’t Harde gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting ’t Harde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting ’t Harde nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen ’t Harde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort ’t Harde

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veendam
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Winsum
schutting Delfzijl
schutting West-Terschelling
schutting Nijmegen
schutting Hoek van Holland
schutting Lent
schutting Helmond
schutting Staphorst
schutting Sprundel
schutting Almere