Schutting Bussum

Op zoek naar een luxe schutting Bussum? Wij kunnen de schuttingen Bussum leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Bussum vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bussum

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Bussum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bussum gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Bussum bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Bussum. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Bussum.

Tuin schermen Bussum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bussum

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Bussum: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Bussum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bussum is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Bussum zult aantreffen voor uw woning in Bussum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Bussum? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Bussum. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Bussum. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton Schutting Bussum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Bussum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Bussum is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bussum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bussum

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostzaan
schutting Egmond-Binnen
schutting Wieringerwerf
schutting Heinenoord
schutting Heerlen
schutting Ulrum
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Ochten
schutting Klazienaveen
schutting Sevenum
schutting Wolfheze
schutting Raamsdonk