Schutting Bussum

Rond aan het kijken voor een beton schutting Bussum? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Bussum. Het plaatsen van een schuttingen Bussum kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bussum

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Bussum bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Bussum erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Bussum bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Bussum.

Tuin schermen Bussum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bussum

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Bussum.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Bussum is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Bussum die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Bussum voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Bussum plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Bussum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Bussum

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Bussum niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Bussum

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidlaren
schutting Harderwijk
schutting Den Helder
schutting Wezep
schutting Lienden
schutting Hoogkarspel
schutting Aalst
schutting Zuidlaren
schutting Ruinen
schutting Nijkerkerveen
schutting Elst
schutting Grootegast