Schutting Bussum

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Bussum? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Bussum

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Bussum.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Bussum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Bussum voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Bussum plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bussum

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bergschenhoek
schutting Velden
schutting Ermelo
schutting Velden
schutting Twello
schutting Kapelle
schutting Huijbergen
schutting Schoonhoven
schutting Kudelstaart
schutting Woudrichem
schutting Maarn
schutting Borne