Schutting Brecht

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Brecht? Prins schuttingen kan uw schuttingen Brecht leveren of monteren de nieuwe schutting Brecht bekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brecht

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Brecht foutloos plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Brecht gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Brecht zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Brecht. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Brecht.

Tuin schermen Brecht

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Brecht

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Brecht: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Brecht.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Brecht is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Brecht. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Brecht.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Brecht zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Brecht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Brecht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Brecht niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Brecht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Brecht

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Soest
schutting Rossum
schutting Geldermalsen
schutting Dussen
schutting Well
schutting Klimmen
schutting Den Ham
schutting Gouda
schutting Bergentheim
schutting Schoonhoven
schutting IJsselmuiden