Schutting Brecht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Brecht? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Brecht. Het plaatsen van een schuttingen Brecht kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brecht

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Brecht, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Brecht erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Brecht.

Tuin schermen Brecht

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Brecht

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Brecht.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Brecht is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Brecht. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres Brecht.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Brecht plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Brecht van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Brecht

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Brecht. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Brecht

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vierlingsbeek
schutting Zegge
schutting Nagele
schutting Geldermalsen
schutting Doorwerth
schutting Lisserbroek
schutting Neer
schutting Bunschoten
schutting Haaksbergen
schutting Ommen
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Gulpen