Schutting Best

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Best? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Best. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Best

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Best foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Best vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Best zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Best.

Tuinschermen Best

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Best

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Best: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Best die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Best.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Best is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Best die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Best.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Best. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Best.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Best

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Best nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Best

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dokkum
schutting Ravenstein
schutting Meerkerk
schutting Nieuwegein
schutting Elburg
schutting Wouw
schutting Schoorl
schutting Urk
schutting Bergentheim
schutting Broek op Langedijk
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Spijkenisse