Schutting Best

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Best? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Best

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Best.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Best is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Best. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Best.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Best. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die we zetten in Best. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Best

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rockanje
schutting Muntendam
schutting Puttershoek
schutting Diepenveen
schutting Etten-Leur
schutting Eibergen
schutting Breezand
schutting Lisse
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Obdam
schutting Tolkamer
schutting Blaricum