Schutting Wever

Op zoek naar een luxe schutting Wever? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Wever. Het monteren van een schuttingen Wever kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wever

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Wever correct plaatsen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Wever vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Wever zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Wever. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Wever.

Tuin schermen Wever

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wever

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wever.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Wever is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Wever. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Wever eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Wever. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wever.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Wever gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wever

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Wever. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Wever heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wever

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Goor
schutting Oldenzaal
schutting Oosterhesselen
schutting Midwoud
schutting Erica
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Thorn
schutting Hoogezand
schutting Hasselt
schutting Bennekom
schutting Hansweert