Schutting Callantsoog

Op zoek naar een beton schutting Callantsoog? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Callantsoog. Het bouwen van een schuttingen Callantsoog kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Callantsoog

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Callantsoog. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Callantsoog. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Callantsoog.

Tuin schermen Callantsoog

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Callantsoog

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Callantsoog.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Callantsoog is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Callantsoog die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Callantsoog eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Callantsoog zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Callantsoog van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Callantsoog

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Callantsoog is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Callantsoog

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krabbendijke
schutting Middelstum
schutting Soesterberg
schutting Herpen
schutting Hoeven
schutting Wemeldinge
schutting Helmond
schutting Boekelo
schutting Oirschot
schutting Breugel
schutting Marum
schutting Herkenbosch