Schutting Callantsoog

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Callantsoog? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de betonschutting foutloos monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Callantsoog

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Callantsoog.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Callantsoog is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Callantsoog eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Callantsoog. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Callantsoog zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Callantsoog

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Losser
schutting Muiderberg
schutting Assen
schutting Bergeijk
schutting Angerlo
schutting Ossendrecht
schutting Ulft
schutting Tollebeek
schutting Bunschoten
schutting Lopik
schutting Brakel
schutting Udenhout