Schutting Weerselo

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Weerselo? Prins schuttingen kan de schuttingen Weerselo bezorgen of zetten de nieuwe schutting Weerselo vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weerselo

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Weerselo bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Weerselo vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Weerselo. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Weerselo.

Tuin schermen Weerselo

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Weerselo

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Weerselo.

Een schutting plaatsen Weerselo hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Weerselo is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Weerselo. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Weerselo eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Weerselo. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Weerselo. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Weerselo.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Weerselo

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Weerselo niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Weerselo

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Erica
schutting Gorssel
schutting Middelburg
schutting Beek en Donk
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Streefkerk
schutting Marum
schutting Heerlen
schutting Reusel
schutting Beek
schutting Voorhout
schutting Esch