Schutting Weerselo

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Weerselo? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Weerselo. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weerselo

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Weerselo foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Weerselo vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Weerselo.

Tuinschermen Weerselo

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Weerselo

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Weerselo: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Weerselo.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Weerselo is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Weerselo. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Weerselo eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Weerselo. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Weerselo.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Weerselo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Weerselo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Weerselo is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Weerselo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Weerselo

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klaaswaal
schutting Diessen
schutting Alphen
schutting Huijbergen
schutting Heerenveen
schutting Raalte
schutting Oldemarkt
schutting Maasdam
schutting Dieren
schutting Vijfhuizen
schutting Maartensdijk
schutting Dieren