Schutting Dertienmaal

Rond aan het kijken voor een beton schutting Dertienmaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Dertienmaal. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dertienmaal

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Dertienmaal, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Dertienmaal vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Dertienmaal zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Dertienmaal.

Tuinschermen Dertienmaal

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Dertienmaal

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Dertienmaal uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Dertienmaal die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Dertienmaal.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Dertienmaal is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Dertienmaal zult vinden voor uw woning in Dertienmaal. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Dertienmaal? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Dertienmaal. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Dertienmaal.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Dertienmaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Dertienmaal. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Dertienmaal

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gronsveld
schutting Boxmeer
schutting Clinge
schutting Wieringerwerf
schutting Kamerik
schutting Geldermalsen
schutting Baflo
schutting Holwerd
schutting Hardenberg
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Moordrecht
schutting Zuidhorn