Schutting Dertienmaal

Op zoek naar een nieuwe schutting Dertienmaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Dertienmaal. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dertienmaal

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Dertienmaal bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Dertienmaal erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Dertienmaal zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Dertienmaal.

Tuin schermen Dertienmaal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Dertienmaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Dertienmaal.

Een schutting kopen Dertienmaal hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Dertienmaal is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Dertienmaal zult aantreffen voor uw woning in Dertienmaal. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Dertienmaal? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Dertienmaal. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die we leveren Dertienmaal. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Dertienmaal gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dertienmaal

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Dertienmaal niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Dertienmaal

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Gorssel
schutting Leerdam
schutting Oeffelt
schutting Lemelerveld
schutting Rotterdam
schutting Bakkeveen
schutting Hoogeveen
schutting Tweede Exloërmond
schutting Langeraar
schutting Warffum
schutting Sleeuwijk