Schutting Goedereede

Op zoek naar een moderne schutting Goedereede? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Goedereede. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goedereede

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Goedereede. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Goedereede vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Goedereede zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Goedereede.

Tuin schermen Goedereede

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Goedereede

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Goedereede uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Goedereede.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Goedereede is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Goedereede die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we Goedereede eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Goedereede. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Goedereede. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Goedereede gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Goedereede

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Goedereede. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Goedereede heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Goedereede

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Veghel
schutting Ede
schutting Giesbeek
schutting Elburg
schutting Harmelen
schutting Hulst
schutting Grou
schutting Dieren
schutting Zeist
schutting Middelburg
schutting Nistelrode