Schutting Goedereede

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Goedereede? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Goedereede

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Goedereede.

Een erfafscheiding kopen in Goedereede hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Goedereede is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Goedereede. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Goedereede.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Goedereede bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Goedereede

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Westkapelle
schutting Numansdorp
schutting Delfzijl
schutting Dorst
schutting Tricht
schutting Herkenbosch
schutting Leusden
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Holten
schutting Angeren
schutting Strijen
schutting Genemuiden