Schutting Goedereede

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Goedereede? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Goedereede bekwaam en snel voor u. Het monteren van een tuinafscheiding Goedereede kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij zetten uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Goedereede

Een houten tuinafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Goedereede. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinafscheiding kopen Goedereede.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Goedereede is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Goedereede.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Goedereede. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Goedereede

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middenbeemster
schutting Hoek van Holland
schutting Stolwijk
schutting Naarden
schutting Middelsluis
schutting Bakkeveen
schutting Wijk en Aalburg
schutting Dalfsen
schutting Berghem
schutting Oisterwijk
schutting Melick
schutting Langeraar