Schutting Wilsele

Rond aan het kijken voor een beton schutting Wilsele? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Wilsele. Het bouwen van een een schutting Wilsele kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wilsele

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Wilsele bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Wilsele zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Wilsele.

Tuin schermen Wilsele

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wilsele

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Wilsele uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Wilsele die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Wilsele.

Een tuinafscheiding kopen Wilsele hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wilsele is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Wilsele die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Wilsele.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Wilsele bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Wilsele van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wilsele

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Wilsele is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Wilsele

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Ooltgensplaat
schutting Gendt
schutting Petten
schutting Montfort
schutting Horst
schutting Wognum
schutting Didam
schutting Limbricht
schutting Bedum
schutting Limbricht
schutting Middelrode