Schutting Wilsele

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Wilsele? Wij kunnen de schuttingen Wilsele op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Wilsele bekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wilsele

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Wilsele. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Wilsele vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Wilsele bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wilsele.

Tuinschermen Wilsele

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Wilsele

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Wilsele uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Wilsele die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Wilsele.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wilsele is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Wilsele die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Wilsele? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wilsele.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Wilsele gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wilsele

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Wilsele. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Wilsele

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dirksland
schutting Arcen
schutting Breugel
schutting Hardenberg
schutting Opperdoes
schutting Zuidland
schutting Nieuw-Vennep
schutting Hengelo
schutting Woudrichem
schutting Apeldoorn
schutting Bosschenhoofd
schutting Leersum