Nobifix

Waarom een Nobifix schutting plaatsen?

Een mooie erfafscheiding of een goede schutting maakt goede buren. Heel wat Nederlandse en Belgische gezinnen hebben een schutting staan om hun tuin of grond te scheiden van die van de buren. Indien je op zoek bent naar een mooie schutting zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een schutting van beton, hout, aluminium en zelfs kunststof.

 

Wanneer je een schutting aankoopt moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat de schutting stevig is. Hoewel we in Europa misschien geen orkanen meemaken, kan een goede storm een goedkope schutting al snel losrukken. Een van de beste schuttingen die momenteel op de markt verkrijgbaar is, zijn schuttingen en tuinschermen gemaakt van Nobifix. Indien je voor Nobifix kiest, kies je voor een schutting gemaakt uit een kwalitatief materiaal. Nobifix is ​​een inventieve houttechnologie die naaldhout een waanzinnige levensverwachting geeft. Nobifix is een zeer goed alternatief voor tropisch hardhout, een houtsoort die erg duur is.

 

Hieronder hebben we alvast enkele redenen op een rijtje gezet waarom je best voor Nobifix schuttingen kiest.

  • Hoewel Nobifix hout erg sterk is, is het toch behandeld op naaldhout waardoor het een stuk goedkoper is dan hardhout met een vergelijkbare sterkte.
  • Schuttingen van Nobifix hebben een minimale garantie van 20 jaar.
  • Veilig voor mensen en (huis)dieren.
  • De tuinschermen zijn insect- en schimmelvrij, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je tuinscherm aangevreten wordt door hout-etende insecten. Ook schimmel krijgt geen kans.
  • Nobifix maakt in tegenstelling tot andere soorten hout geen vlekken en heeft geen geur.
  • Het vergt geen onderhoud.
  • Deze nieuwe houtinnovatie is echt een wereldprimeur en een uitstekend alternatief voor creosoterende producten, tropisch hardhout, PVC en beton.

Conclusie

Wanneer je een schutting wil plaatsen denk dan eens aan Nobifix. Zo sparen we de regenwouden en steunen regionale bedrijven.