Schutting Godsheide

Op zoek naar een luxe schutting Godsheide? Wij kunnen uw schutting Godsheide bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Godsheide vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Godsheide

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Godsheide bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Godsheide bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Godsheide.

Tuinschermen Godsheide

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Godsheide

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Godsheide: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Godsheide.

Een schutting plaatsen Godsheide hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Godsheide is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Godsheide zult aantreffen voor uw woning in Godsheide. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Godsheide voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Godsheide. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Godsheide zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Godsheide van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Godsheide

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Godsheide nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Godsheide heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Godsheide

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkendam
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Odijk
schutting Geervliet
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Bergen op Zoom
schutting Wagenborgen
schutting Riel
schutting Moordrecht
schutting Nieuwveen
schutting Naarden
schutting Doesburg