Schutting Zutphen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Zutphen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Zutphen. Het zetten van een schuttingen Zutphen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zutphen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Zutphen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Zutphen vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zutphen.

Tuin schermen Zutphen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zutphen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Zutphen uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zutphen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Zutphen.

Een schutting plaatsen Zutphen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zutphen is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Zutphen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Zutphen.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Zutphen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Zutphen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Zutphen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Zutphen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Zutphen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Zutphen

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sevenum
schutting West-Terschelling
schutting Muiderberg
schutting Balk
schutting Stolwijk
schutting Rijssen
schutting Heteren
schutting Stein
schutting Nieuwerkerk
schutting Nieuwerkerk
schutting Haaren
schutting Meijel