Schutting Zutphen

Op zoek naar een luxe schutting Zutphen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Zutphen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zutphen

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Zutphen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Zutphen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zutphen.

Tuinschermen Zutphen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zutphen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zutphen: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Zutphen.

Een schutting kopen Zutphen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Zutphen is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Zutphen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Zutphen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Zutphen.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zutphen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zutphen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Zutphen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zutphen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zutphen

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schijndel
schutting Opheusden
schutting Nijverdal
schutting Hellevoetsluis
schutting Kloosterzande
schutting Neer
schutting Valkenswaard
schutting Hilversum
schutting Eijsden
schutting Hallum
schutting Berghem
schutting Breedeweg