Schutting Zutphen

Op internet aan het kijken voor een beton schutting in Zutphen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Zutphen kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de luxe schutting correct plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zutphen

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Zutphen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Zutphen is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Zutphen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Zutphen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Zutphen. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Zutphen zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zutphen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Velden
schutting Riel
schutting Borculo
schutting Ilpendam
schutting Ulrum
schutting Zaamslag
schutting Huijbergen
schutting Zuidwolde
schutting Steenwijk
schutting Dussen
schutting Haps
schutting Goudswaard